• Bet Wiki

    Vse o stavah, casino-jih in igrah na srečo

Close
0
  • bet365 ne deluje

bet365 ne deluje – Kako dostopati do bet365, ko link ne dela?

3 Rešitve, kako dostopati do bet365, ko povezava ne deluje: Alternative link, VPS in pa anonimni proxy. PReberite si več in poglejte dostopnost bet365 v zadnjih 24-ih urah.

Bet365 je ena izmed najbolj priljhubljenih spletnih stavnic. Ker pa zaradi neurejene zakonodaje v Sloveniji stavnica bet365 in druge tuje stavnice, nimajo koncesije, so pogosto deležne blokad. V takem primeru uporabniki za dostop do stavnice bet365 uporabljajo alternativne povezave oz. linke. Z alternativno povezavo lahko dostopate do iste stavnice le preko druge domene.

Tukaj je alternativna povezava do bet365

Zgoraj omenjena je najbolj splošno uporabljena rešitev, da se izognete blokadi. Obstajajo pa še drugi načini. Eden izmed najbolj uporabljanih je virtualno zasebno omrežje (VPN). To omogoča, da do spletne strani dostopate navidezno iz druge lokacije oz. države, kjer pa stavnice kot so npr bet365 niso blokirane.

Poglejte si najboljše VPN ponudnike na tej povezavi. Lahko pa namesto VPN uporabite anonimni proxy server, ki bo prav tako omogočil dostop do stavnice.

Poglejte si, kje je trenutno bet365 nedostopen in kakšna je bila dostopnost strani bet365 v zadnjih 24 urah, na tej povezavi.

Kako dostopate do bet365, ko povezava ne deluje, preko alternativne povezave?

Če povezava do bet365 ne deluje, je to verjetno zaradi blokade. V tem primeru morate najti alternativno povezavo, ki pa ni blokirana. Ažurno in delujočo povezavo najdete na portalu Stave Online. Za obisk Bet 365 preko alternativne povezave kliknite tukaj.

Kako dostopati do bet365, ko ne deluje, preko VPN?

VPN je virtualno zasebno omrežje. VPN deluje tako, da se naša naprava najprej poveže z oddaljenim računalnikom (tako imenovanim proxy ali namestniškim strežnikom), prek katerega nato obiskujemo druga spletna mesta. Pri tem lahko pri mnogih ponudnikih VPN izbirate, preko katere lokacije boste dostopali do spleta. Poglejte si najboljše VPN ponudnike na tej povezavi

Kako dostopati do bet 365 preko brezplačnega anonimnega proxija?

Če ne najdete alternativne povezave, ali pa tudi ta ne deluje, hkrati pa ne želite plačevati VPN storitve, lahko do strani dostopate enostavno s pomočjko “anonymous proxy serverja”. Na voljo je več ponudnikov, eden izmed njih je na tej povezavi.

Zakaj bet365 ne deluje?

Ker Republika Slovenija nima urejene zakonodaje, niti ne spoštuje evrtopske direktive o prostem pretoku izdelkov in storitev v EU, tuje stavnice nimajo urejene koncesije. Zato jih UNPIS pogosto blokira tako, da do domene ne morete dostopati iz Slovenije. Lahko pa dostopate iz druge države ali do domene, ki jo UNPIS (še) ni blokiral.